Szett ötletek esküvőre

Itt a tavasz, ilyenkor jellemzően sokkal több esküvőt tartanak, mint az év többi szakában. nagy kérdés egy esküvő előtt, hogy vendégként miben illik menni. nyilvánvalóan igyekezni kell csinosan, kicsit elegánsabban, visszafogottan öltözni, és főleg igyekezni kell nem túlöltözni a menyasszonyt.

Ha a ruha már megvan, akkor a következő kérdés, hogy milyen ékszereket viseljünk. itt sem szabad túlzásba esni és túlragyogni az esemény főszereplőjét, de azért mégis illendő komolyan venni a napot és esztétikus megjelenéssel pozitívumot hozzátenni az összképhez.

Kiegészítőként kiváló választás a Swarovski ékszer. A Swarovski ékszerek között hatalmas a választás, így minden ruhához meg lehet találni a tökéletes, esküvőre való darabot. Nézzünk most néhány példát, ami talán segítséget nyújthat a tökéletes megjelenés eléréséhez!

  • Jó időben, egy világoskék félhosszú, kellemes esésű könnyed ruha, lehetőleg ujj nélküli, de nem túl dekoltált, amihez ezüst színű cipőt, kistáskát viselünk. Egy ilyen szetthez az ezüst színű ékszerek passzolnak, melyek világos, lehetőleg kékes, vagy átlátszó, fehér színű kövekkel vannak díszítve. A magas nyakú ruhákhoz nem kell nyaklánc, a fülbevaló és karkötő párosítás tökéletes megoldás. A többsoros Swarovski karkötő, amely ugyanolyan méretű kövekkel díszített nagyon jól kiemeli a ruha kékjét és egyszerűségével nem akar az est középpontja lenni, ami nagyon helyes egy esküvőn. Ehhez hozzá illő, lehetőleg lelógó, hosszúkás fülbevaló a jó választás.
  • Ha a rózsaszínt kedveljük, akkor szintén a fehér színű kövek lehetnek az egyik választás, de a lila is nagyon jól harmonizál vele.
  • Egy barnás árnyalatú ruhához, ha szépen dekoltált, nagyon jól illik egy nagyobb méretű nyakék, és ha ez a barna ruha némi csillogással vegyük, akkor a nyakéken a meleg színekből több is szerepelhet. Ha nyakéket viselünk egyáltalán nem fontos fülbevalót párosítani hozzá, de ha mégis, akkor a nyakék színei közül a kiemelni vágyott színt viseljük fülünkben, lehetőleg ne legyen a fülbevaló többszínű. A gyűrű még igen jó választás lehet, hiszen egy apróságról van szó, ami nem teszi túlzottá az ékszereink összhatását. A gyűrűben már szerepelhet több szín is a nyakék palettájáról.
  • Ha nagyon visszafogottan, egyszínű nadrágkosztümben vagy blúzban jelenünk meg, leginkább a filigránabb, egyszínű ékszereket részesítsük előnyben. Ezen szetteknél a legjobb, ha a hangsúlyt a fülbevaló vagy a gyűrű viszi.
  • Abban az esetben is maradjunk az egyszerű, egyszínű, finom, visszafogott daraboknál, ha színes, feltűnő ruhát fogunk viselni. Túl sok szín, túl sok forma, túl sok csillogás az ellenkező hatást kelti, diszharmóniát mutat.