Férfiaknak is Swarovski ékszer

A Swarovski ékszer nem csupán női kiváltság. A férfiak is hordanak ékszert, már a kezdet kezdete óta, sőt, számos kor számos kultúrájában nagyon is jellemző és alapvető volt a férfiak ékszerezése.

Férfiaknak is Swarovski ékszer

A Swarovskinál 2010 óta Nathalie Colin kreatív igazgató nagyon fontosnak tartja, hogy minden évben, minden szezonban a férfidivatban is jelen legyenek a Swarovski ékszerek.

Erre egyébként egyre nagyobb is a kereslet, hiszen a férfiak is szeretnek jól kinézni.

A mai világunk kedvez a férfiaknak divat terén, hiszen senki sem néz rossz szemmel manapság arra a férfiara, aki divatosan, kézitáskával és ékszereket viselve lép az utcára. Sőt, egyre inkább válik alapvetővé az, hogy ilyen szempontból is adjon magára az erősebbik nem.

A férfiaknak való Swarovski ékszer természetesen nem ugyanolyan, mint a női darabok. A csillogás és minőség mit sem változott, ám a formák és színek inkább a férfias vonalat képviselik. A férfias vonal jelent kicsit erőteljesebb, durvább, ugyanakkor férfiasan lágy és szelíd vonalakat, összeállításokat is, mert a férfiaknak is szükségük van az ízlésük, személyiségük kifejezésének lehetőségére is. Ezt a lehetőséget egy jól megválasztott Swarovski ékszer is biztosítani tudja, sőt, az ékszer kimondottan alkalmas erre.

A fréfi Swarovski ékszer színe a fém, a fehér és fekete, de már néhány kollekcióban megjelentek a színes kövek is, ugyanis mint kiderült, erre is van igény. Egyáltalán nem kell ódzkodni attól, hogy férfiként kéket, zöldet, sárgát, sőt akár rózsaszín viseljünk. a színek között szokás olyan szempontból is különbséget tenni, hogy női vagy férfi hangulatúak-e.

De valójában ez így önmagában nem állja meg a helyét, hiszen egy rózsaín ing is roppant jól mutat férfin. Pont ez a helyzet a kristályokkal is. Ha az összhatás megkívánja vagy megengedi, akkor nagyon is jól tud mutatni egy rózsaszínbe hajló árnyalatú mandzsettagomb vagy akár medál, karkötőberakás is, nem csupán a fekete és a fém.

A Swarovski férfi ékszerre jellemző, hogy egy ékszeren belül több különböző anyag kerül felhasználásra. Számos ékszer tartalmaz fémet, gumi anyagot vagy bőrt az elmaradhatatlan Swarovski kristály mellett. Ezen anyagok összhatása nagyon is férfias és erőst sugárzó, ezért is alkották meg így őket.

Több kollekció, több stílus is elérhető férfi Swarovski ékszer kategóriában, hiszen a férfiak sem egyformák, más-más beállítottságú, más ízlésvilággal rendelkező egyének, akik önmaguk kifejezését csak személyre szabott ékszerekkel, kiegészítőkkel, ruházattal tudják megvalósítani. Roppant jó dolog, hogy mára már elfogadott a férfiak ékszerviselése, a kristályok, színek, formák gazdag elérhetősége számukra.

Női szemmel is sokkal jobb, ha egy férfin látszik, hogy ad magára. Nem a márkás, drága holmikra kell itt gondolni, hanem arra, hogy a megfelelő stílussal válogatja össze az illető a szettjét, melyet egy vagy több hozzá passzoló ékszerrel koronáz meg.